opblaasartikelen voor op vakantie

Opblaasartikelen voor op vakantie

Als je binnenkort op vakantie gaat, is het leuk om van tevoren wat opblaasartikelen te kopen. Opblaasartikelen voor op vakantie zijn erg populair en zorgen voor eindeloos veel speelplezier. Ze zijn geschikt voor een middagje heerlijk ontspannen op het water, maar ook voor actieve vakanties. Er zijn verschillende soorten opblaasartikelen te krijgen, lees snel verder!

Opblaasfiguren

Opblaasfiguren zijn ideaal om het water mee op te gaan op een tropische vakantiebestemming. Er zijn verschillende soorten opblaasdieren verkrijgbaar, zoals flamingo’s, zwanen, eenhoorns, schildpadden en dolfijnen. Daarnaast zijn er ook andere opblaasfiguren, waaronder vliegtuigbootjes, luchtbedden en waterscooters te koop. Opblaasfiguren zijn perfect om een middagje heerlijk op het water mee te dobberen, uiteraard samen met een verfrissend tropisch drankje!

Opblaasbare bal

Ben je meer van de wat actievere vakanties? Dan is het leuk om een opblaasbare bal te kopen voor op het strand. Er zijn grote varianten te koop, maar ook wat kleinere. Sommige opblaasbare ballen geven zelfs licht! Ideaal voor een potje voetbal, volleybal of om naar elkaar over te gooien op het strand.

Opblaasbare luchtbedden

Opblaasbare luchtbedden zijn er niet alleen maar om op te slapen. Ook op vakantie kunnen ze erg goed van pas komen. Heerlijk om mee op het water te drijven! Zo word je ondertussen ook nog eens lekker bruin. Een opblaasbare ijshoorn, watermeloen ijsje of een luchtbed met een kleurrijk patroon; er zijn verschillende mogelijkheden als het aankomt op het kopen van een opblaasbaar luchtbed.

Speciale artikelen

Ben je inmiddels wel een beetje uitgekeken op de opblaasbare flamingo’s, ananassen en luchtbedden? Dan is een speciale variant misschien wel iets voor jou. Wat dacht je van een sproeiende opblaasbare krokodil of eenhoorn? Daarnaast bestaan er ook opblaasbare figuren die drankjes voor je vasthouden. Zo hoef je op vakantie alleen nog maar te ontspannen en te genieten!